Čitluk: Duhovna obnova za mlade pod nazivom ‘Put ka sreći’

duhovna obnova, Put ka sreći

U župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku, danas započinje duhovna obnova za mlade pod nazivom "Put ka sreći".

Duhovna obnova za mlade trajati će od 27. do 29. rujna, uz slavljenje svete euharistije, odlične predavače i zanimljive teme i predivnu duhovnu glazbu.

Večeras prvog dana nakon molitve krunice od 18 sati i svete mise od 19, predavanje će imati fra Slaven Brekalo, a tema predavanja biti će: "Tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se!", a sve uz glazbenu pratnju Sestre Rramljak, nakon čega slijedi čašćenje križa.

Sutra 28. rujna krunica započinje u 18 sati, sveta euharistija u 19, nakon čega slijedi predavanje fra Marina Karačića s temom: "Nisu svi koji lutaju izgubljeni!", uz glazbenu pratnju Frame Čitluk. Nakon predavanja slijedi procesija sa svijećama, te posveta mladeži Gospi.

Posljednjeg dana duhovne obnoveu nedjelju 29. rujna krunica i sveta euharistija su isto vrijeme. Svetu euharistiju predslaviti će fra Goran Azinović, nakon čega slijedi predavanje pod nazivom: "Crkva te treba!" fra Augustina Ćordaša, uz glazbenu pratnju čitlučke frame. Duhovna obnova završava se klanjanjem od 20:30.

Fra Goran Azinović župni vikar župe Krista Kralja u Čitluku za naš portal Hercegovina.info kratko je kazao.

"Očekuju nas jako lijepa tri dana druženja s Kristom, zanimljivih predavanja i još zanimljivih predavača uz pratnju duhovne glazbe. Pozivam sve mlade da nam se pridruže kako bi i oni možda našli odgovore na svoja životna pitanja. Mnogi mladi danas nemaju pravi smjer i put, a mi ih pozivamo da s nama krenu na put ka Sreći i Sreća će doći k nama."