Zvirovići: Ostavili bager ispred kuće i blokirali djevojčicu s poteškoćama u razvoju

bager, radovi
Redakciji Čaportala obratila se u ponedjeljak navečer  čitateljica Senka Dugandžić s pismom i fotografijama koje smo morali podijeliti s našim čitateljima.

Naime, kako ističe Senka, djelatnici tvrtke koja izvodi radove u ponedjeljak su po završetku radnog vremena ispred njene kuće ostavili bager i tako njoj i njenoj djeci onemogućili izlazak iz kuće.


"Ja sam majka troje djece - Lovro 12, Tamara 9 (dijagnoza je poremećaj iz autističnog spektra), Katarina 2,5 godina. Djeca idu u Ljubuški u školu jer tamo imam posebno odjeljenje za Tamaru. Znači svaki dan idem u Ljubuški po tri puta do škole", počinje svoju priču Senka.

Dodaje da posljednjih dana, zbog radova koji su u tijeku, zbog gužve u Ljubuški ide preko Studenaca.

"Izvođači radova su radni dan u ponedjeljak završili tako da su mi zapriječili izlaz na put sa bagerom. Imam prolaz prema Međugorju preko tuđe (također iskopane) zemlje za koju mi treba terenac da izađem.

Skretanje prema Čapljini i iz smjera Čapljine mi je nemoguće bez helikoptera. Nitko od odgovornih, ni gospode ni radnika mi se nije obratio ni spomenuo ili upitao može li to tako.

Da su pitali rekla bi im da bager ostave u dvorištu ispred kuće kao što se već ranije dešavalo sa drugim radovima u naselju. Ovo je zaista sramota", ističe naša čitateljica koja nam je dostavila i par fotografija.