Pronađeno tijelo mladića nestalog u Trebižatu

ronioci
Tijelo je pronađeno pedesetak metara nizvodno od mosta, nakon čega je prevezeno u čapljinsku mrtvačnicu, gdje će se danas tijekom poslijepodneva izvršiti obdukcija.

Inače, petorica mladića su u petak ujutro, oko 04:00 sata, vraćajući se iz Mostara, autom probili zaštitnu ogradu na mostu te sa dvadesetak metara visine sletjeli u hladni Trebižat.

Prema pričanju očevidaca, tj. mještana iz okolnih kuća, dvojica mladića su se odmah spasila, trećeg su ubrzo iz vode izvukli mještani, a četvrtog je bujica nosila više metara, nakon čega se uhvatio za granje, odakle su ga također skinuli mještani koji su priskočili u pomoć.

Petog mladića nije bilo nigdje, a potraga je trajala jučer cijeli dan i nastavila se jutros, a okončana je danas, pronalaskom tijela oko 13:00 sati.

Voda je odnijela automobil toliko daleko da jučer do kasnih poslijepodnevnih sati nije bilo moguće pristupiti automobilu kako bi se za njega pričvrstile sajle kojima bi se izvukao iz hladnog i dubokog Trebižata, javljaju iz Vatrogasne postrojbe Čapljina