Održana donatorska večer HNK Čapljina

HNK Čapljina, donatorska večer

„Izgradimo zajedno vašu i našu sportsku budućnost“ projekt je kojeg HNK Čapljina uz pomoć svojih sugrađana, ljubitelja i simpatizera već godinama uspješno provodi a sve s jednim jedinim ciljem: Razvoj sportskoga duha naše mladeži, razvoj tjelesnog i psihičkog zdravlja.

HNK Čapljina, pod ovim imenom djeluje od 1993. godine te se danas natječe u 1. Ligi Federacije BiH, a ove godine je postigao odličan rezultat sa ostvarena 24 boda i nalazi se na 5. poziciji.

U sklopu HNK Čapljina djeluje i 5 omladinskih selekcija raznih uzrasta na koje klub može biti ponosan s obzirom na rezultat koji su ostvarili u ovoj polusezoni.

Najveći uspjeh kluba, koji je večeras posebno istaknut, a u suradnji s Gradom je početak realizacije projekta „Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu“. Kroz ovaj projekat će se u potpunosti obnoviti nogometni teren u Tasovčićima gdje će se postaviti umjetna trava.

Na samom početku večeri svim nazočnima se obratio i zahvalio na potpori u radu predsjednik Hrvatskog nogometnog kluba Čapljina gospodin Zoran Prskalo.

„Želim se zahvaliti svima vama koji se godinama nesebično dajete za ovaj klub, za naše mlade, za njihov ostanak i razvoj sportskog duha. Također, na poseban način želim se zahvaliti gradonačelniku grada Čapljine dr. Smiljanu Vidiću na podršci i pomoći cijelo ovo vrijeme. Veliko hvala i svim sponzorima koji redovito prate našu Donatorsku večer, želim da zajednički uživamo u ostatku večeri.“

Za dobru zabavu pobrinuli su se DUO Jelena i Nino a bogate i vrijedne tombole upotpunili su cjelokupnu večer gdje su gosti uživali do kasno u noć.