Načelnik općine Čapljina kod Milasa

Čapljina, Zvonko Milas, Smiljan Vidić
U petak 17.veljače 2017., državni tajnik Zvonko Milas primio je izaslanstvo općine Čapljina predvođeno načelnikom općine dr. Smiljanom Vidićem.

Načelnik Vidić upoznao je Milasa s aktualnim stanjem, problemima i izazovima s kojima se općina i njeni žitelji nose. Poseban naglasak je stavljen na infrastrukturni razvoj novih naselja u općini Čapljina.

Milas je pohvalio napore koje Čapljina ulaže u razvoj gospodarstva, infrastrukture te svih drugih sadržaja koje život u tom kraju čine privlačnim.

'Stvaranjem takvih preduvjeta te otvaranje radnih mjesta ključ je održivog ostanka i opstanka Hrvata u BiH, rekao je Milas i dodao kako je unapređenje položaja hrvatskoga naroda u BiH među prioritetima hrvatske vlade te dodao da će Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, u svim svojim budućim aktivnostima, posebnu pozornost posvetiti upravo programima i projektima koji za cilj imaju osiguravanje održivog ostanka i opstanka Hrvata u Bosni i Hercegovini.

'Ključ uspjeha je imati kvalitetne infrastrukturne i razvojne projekte, a općina Čapljina u tome prednjači', istaknuo je Milas.

Hina