Matea Kapular pobjednica ovogodišnjeg show-a ''Čapljina traži zvijezdu''

Pobjednica ovogodišnjeg show-a je dvanaestogodišnja Matea Kapular, koja se u finalu predstavila pjesmom ''Someone like you''. Pobjednici show-a pripala je novčana nagrada u iznosu od 500 KM, umjetnička slika autorice Bipke Sesar, kao i skulptura u obliku čapljine autorice Mirele Borovac.

Drugo mjesto pripalo je Nikolini Eldić, dok je trećeplasirana bila Laura Soče. Četvrtoplasirana bila je Anđela Arar.

Finalnu večer, koja je bila treća večer ovogodišnjeg show-a, obilježio je i izniman odaziv Čapljinki i Čapljinaca, koji su do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu kina ''Mogorjelo''. Okupljenima se predstavilo devet finalista: Nikolina Eldić, Dragana Tadić, Katarina Sopta, Ruža Pezer, Laura Soče, Slaven Arapović, Gabriela Vego, Matea Kapular i Anđela Arar.

Za finaliste se glasovalo putem telefona, a na kraju večeri tročlani žiri u sastavu Nataša Borovac, Dragan Ivanković i Nino Stojić priopćio je kako je pobjednica show-a Matea Kapular.

''Presretna sam zbog ovog velikog uspjeha. Pobjedu nisam očekivala jer je konkurencija bila zaista jaka. Moj san je biti uspješna pjevačica, i nadam se da je ovo jedna od prvih stepenica mog uspjeha.'' - istaknula je za ČA::portal Nikolina Eldić, poručujući svojim vršnjacima da vjeruju u svoje snove i budu ustrajni u ostvarenju istih.

Fra Mile Vlašić, jedan od glavnih pokretača i organizatora projekta Čapljina traži zvijezdu, zahvalio se svim natjecateljima, kao i svima koji su na bilo koji način pomogli održavanje ovog show-a

''Zanimanje za ovaj projekt postoji već od prvog dana, a to nam je svih dosadašnjih godina davalo motiv za organiziranje ovog show-a, koji se održava evo već treću godinu zaredom. Uz dobru zabavu želimo dati mogućnost mladim pjevačima amaterima da pokažu što mogu i što znaju. Ova priredba odvijala se tijekom cijeloga mjeseca svibnja na tri različite lokacije, upravo zbog toga jer smo htjeli putem ovoga show-a oživjeti grad na nekoliko lokacija.'' - kazao je fra Mile Vlašić.

Voditeljice programa bile su Marija Sušac i Gorana Nikolić.

ČA::portal