FOTO  Izaslanstvo HDZ-a BiH na „Međunarodnom susretu klapa Trebižat 2015“

klape, klapa trebižat, trebižat, HDZ BiH

...koji se održao ispred Doma kulture u Trebižatu, općina Čapljina.
Izaslanstvo je predvodio dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i predsjedavajući Predsjedništva BiH, uz veliki broj stranačkih dužnosnika, na svim razinama vlasti, od državne i federalne do županijske i općinske.

Međunarodni susret klapa Trebižat, održao se pod pokroviteljstvom predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića, Vijeća ministara BiH i je Ureda načelnika općine Čapljina a organizator ove manifestacije je HKUD "Seljačka sloga" iz Trebižata.
Istinski zaljubljenici u klape i klapsku pjesmu mogli su uživati u ovom događaju i čuti klapske izvedbe iz čitave BiH pa i Hrvatske i Crne Gore, a na kraju je nastupio i specijalni gost večeri, klapa Contra.

Nakon festivala, opet uz pjesmu, izaslanstvo HDZ-a i HNS-a BiH predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem vrijeme je iskoristilo za druženje i razgovor s posjetiteljima „Međunarodnog susreta klapa u Trebižatu".
Prije same svečanosti Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović i zamijenica predsjednika HDZ BiH i predsjedavajuća Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto, sastali su se s načelnikom općine Čapljina dr. Smiljanom Vidićem te su razgovarali o aktualnim temama i projektima vezanim za ovu općinu.