Info danom započele aktivnosti Europskog tjedna mobilnosti u Čapljini

tjedan mobilnosti, Čapljina

Europski tjedan mobilnosti europska je inicijativa koja potiče male i velike gradove na uvođenje i promicanje održivih prijevoznih sredstava odnosno korištenje alternativnog prijevoza. Svake godine obilježava se u razdoblju od 16. do 22. rujna.

Ove godine Europski tjedan mobilnosti obilježit će i grad Čapljina nizom vješto osmišljenih aktivnosti koje svojim karakterom promiču vrijednosti zdravog življenja.

Mi svoje sugrađane želimo upoznati sa ciljevima i vrijednostima koje ova inicijativa promovira.

Već danas krećemo sa prvom aktivnosti, to je info dan. Na info pultu postavljenom ispred TO Čapljinaka, preko puta autobusnog kolodvora, sve čapljinke i čapljinci kao i svi promicatelji zdravog načina života i ljubitelji biciklizma mogli su dobiti sve informacije o aktivnostima i njihovoj provedbi. Također mogli su se registrirati za aktivno sudjelovanje u Europskom tjednu mobilnost. Info pult će biti postavljen od 10 do 12 sati te ovom prilikom još jednom pozivam sve zainteresirane da se pridruže aktivnom sudjelovanju. Također registracija će se moći obaviti tijekom cijelog tjedna u prostorijama TO Čapljinka od 8-15 sati.