Gabela: Održana GOŠK-ova plavo - bijela noć

U zabavnom dijelu programa nastupili su grupa Galeb, Rahan i Pero, bećarski sastav ''Trojani'', a atmosferu je do usijana dovela Neda Ukraden, koja je cijelu dvoranu digla na noge.

Prije samog početka pozdravljeni su posebni gosti, a to su bili načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, ministar MUP-a HNŽ-a Mario Šulenta, predsjednik GNK ''Dinamo'' Mirko Barišić, predsjednik RNK ''Split'' Slaven Žužul te gošća večeri Neda Ukraden.

Program je započeo izvođenjem himni Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, a nakon toga posebno su pozdravljeni igrači GNK ''Dinamo'', koji su u punom sastavu nazočili ovogodišnjoj plavo - bijeloj noći.

Nazočnima se obratio načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, koji je okupljene pozdravio u ime općine, te koji je posebno zahvalio svim ekipama na odazivu na ovaj turnir.

''GOŠK nas dugi niz godina uveseljava iz sezone u sezonu. Ove godine naš GOŠK igra Premijer ligu BiH i odlično se drži, a što se tiče turnira Andrije Ankovića vidljivo je kako je zadržao visoku kvalitetu. Naravno, te kvalitete ne bi bilo da se na turnir redovito ne odazovu veoma jake ekipe, poput ovogodišnjih, koje su turnir učinile izuzetno zanimljivim. O GOŠK-u nemamo što posebno kazati, jer oni kazuju sve svojim rezultatima i događajima poput plavo - bijele noći, za koju sam siguran da će ove godine nadmašiti sve dosadašnje.'' - istaknuo je Vidić, prenosi caportal.info.

Na plavo - bijeloj noći nazočan je bio i predsjednik GNK ''Dinamo'' Mirko Barišić, koji je u ime kluba čestitao marnim i vrijednim organizatorima ovogodišnjeg turnira.

''Ovaj turnir jako je važan za Dinamo i svake godine gledamo se uklopit u termine kako bi nastupili na ovom turniru. On nosi jednu značajnu sportsku dimenziju, ali pored nje ima i onu društvenu, koja je još istaknutija. Naime, ljudi se tijekom turira druže i upoznaju pa se jačaju veze između klubova, a na turniru je redovito par ekipa iz Republike Hrvatske, pa je to značajan korak koji GOŠK čini u zbližavanju sa klubovima iz Republike Hrvatske.'' - istaknuo je Barišić.

Tijekom večeri Uprava GOŠK-a dodijelila je zahvalnice predstavnicima svih klubova, kao i svima onima koji su pomogli i pomažu GOŠK, a zahvalnice su dodijeljene i nekadašnjim igračima GOŠK-a.

Pojavom gošće večeri, popularne Nede Ukraden, atmosfera je dovedena do usijanja. Neda je hitovima poput ''Na Balkanu'', ''Da se nađemo na pola puta'', ''Nisam ti ja baš bilo tko'' i ''Tetovaža'' natjerala cijelu dvoranu da ustane na noge i s njom zapjeva i zapleše. Nedin nastup posebno je razveselio mlade, koji su u velikom broju nazočili plavo - bijeloj noći.

Nekoliko hitova izveo je i Nazif Gljiva, koji je svojim dolaskom uveličao ovu manifestaciju.

Čaportal