FOTO  Održan drugi krug natjecanja ''Čapljina traži zvijezdu''

Kako smo već pisali, ovo je prvi put da se u Čapljini organizira ovakvo glazbeno natjecanje, što je privuklo pažnju velikog broja Čapljinaca koji su sinoć burnim pljeskom bodrili natjecatelje i bili uz svoje favorite i u drugom krugu.

Pred nama su još dvije večeri ove manifestacije nakon kojih će žiri odbrati najboljeg pjevača ili pjevačicu, odnosno novu Čapljinsku zvijezdu. 

Kako su istaknuli organizatori na samu audiciju prijavilo se preko 50 natjecatelja, od kojih je žiri odabrao 20 za natjecanje koje je počelo u srijedu, 05. svibnja. U prvom je krugu iz natjecanja ispalo 6 sudionika, a svoju kartu za daljnje natjecanje sinoć je izgubilo još četvero natjecatelja.

Zanimljiva činjenica vezana je za mjesta natjecanja; naime organizatori su odlučili '' prodrmati i probuditi '' Čapljinu, tako da će se svakog tjedna natjecanje održavati na drugom mjestu. Prvi krug natjecanja održan je ispred robne kuće Čapljinka, dok je drugi krug upriličen ispred hotela '' Mogorjelo ''.

Organizator ovog glazbenog natjecanja su Udruga mladih '' MAČ '', kulturna ustanova '' Akdemija '', Čapljinski fratri i ostali dobri ljudi koji su pomogli u organiziranju ovog natjecanja.












ČA::portal