FOTO  Donatorska večer 'Božić u srcu' u Čapljini

donatorska večer, Božić u srcu

ČAPLJINA-U ovo predblagdansko vrijeme u svadbenom salonu „Astorija" u Tasovčićima upriličena je šesta po redu donatorska večer „Božić u srcu" koju već tradicionalno organiziraju Općinski odbori HDZ BIH Čapljina, Mladeži HDZ BIH Čapljina i Zajednice žena HDZ BIH „Kraljica Katarina Kosača" Čapljina.

Glavni cilj ove donatorske večeri i cijelog humanitarnog projekta je prikupljanje novčanih sredstava za poboljšanje uvjeta u društvenim ustanovama na području Općine Čapljina. Ove je godine to Domu za stare i nemoćne na Domanovićima kod Čapljine. Stoga se nazočnima obratila ravnateljica Doma za stare i nemoćne Domanovići Ivona Kraljić koja se od srca zahvalila i organizatoru a i svima koji će svojim prilozima ovoj pomoći ustanovi.

Program je počeo video projekcijom o Domu na Domanovićima a onda je mostarski glumac Ivo Krešić dobro nasmijao sve u dvorani svojom monodramom „Otirač-uan men šou". Uz dobrovoljne priloge na ovoj donatorskoj večeri upriličena je i tombola s nagradama u vidu vrijednih umjetničkih djela koja su za ovu prigodu darivali umjetnici iz Čapljine i Mostara. Na kraju je upriličen i domjenak i prigodno druženje a u glazbenom dijelu programa nastupila je glazbena skupina „Trio Neretva" iz Metkovića.

Hercegovina.info