Čapljina: Donatorska večer simboličnog naziva Božić u srcu

Božić, blagdan, Božić, čestitka, Božić, poklon, humanitarne akcije i apeli, Široki Brijeg, Ljubo Bešlić, božićna poruka, Božić, pokloni, obitelj, koncert, Čitluk, Božić, hkud brotnjo, Božićni kocert, Posušje, Božić, ukrasi, Božić, božićno drvce, Čapljina, HDZ BiH, Božić, darovi, Hercegovina, trgovine, Božić, Daria Krstičević, božićna čestitka, čestitka, dijete, pokon, Božić, Božić, čestitke, Božićne čestitke, HŠK Zrinjski, Eronet, Božić, čestitanje , Božić
...organiziraju donatorsku večer, simboličnog naziva Božić u srcu koja će se održati dana 12. prosinca 2014. godine u Svadbenom salonu Astorija u Tasovčićima s početkom u 19.00 sati.

Cilj ove šeste Donatorske večeri jest prikupljanje novčanih sredstava za pomoć u realizaciji poboljšanja uvjeta društvenih ustanova u našoj općini. Ove godine pomoć ide za naše najstarije, tj. za Dom za stare i nemoćne osobe Domanovići - Čapljina.
Kao i do sada nadamo se dobrom odazivu uzvanika budući da su naši sugrađani i dosadašnjih godina pokazali veliki senzibilitet kad je humanost u pitanju.

Ovaj put za naše goste smo pripremili predstavu u izvedbi mostarskog glumca Ive Krešića. Riječ je o monodrami, svojevrsnoj ''životnoj komediji'' zanimljivog naziva ''Otirač - Uan men šou''. Uan men šou je svijet koji je sam postao pozornica u kojem se izvodi vrhunska gluma zanemarivanja ljudskih potreba.
U zabavnom dijelu programa, nakon predstave, nastupit će glazbena skupina ''Trio Neretva'' iz Metkovića.

Način na koji se može dati potpora u realizaciji ove ideje je da na samoj Donatorskoj večeri na prigodan način date svoj doprinos ili da isti uplatite i prije same večeri na žiro račun HDZ BiH Čapljina, broj 3381102200242966, koji se vodi kod UniCredit Bank d.d. Mostar, poslovnica Čapljina, s naznakom: za akciju Božić u srcu.

Iskreno se nadamo da ćete se odazvati našem pozivu te unaprijed zahvaljujemo Vašoj uglednoj tvrtki, instituciji ili Vama osobno na donaciji.
Radujemo se susretu s Vama, a ovu prigodu koristimo i da Vam zaželimo čestit i blagoslovljen Božić, a u 2015. godini obilje zdravlja, sreće i uspjeha na poslovnom planu!