FOTO  Anđelko Maslać novi predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ

HDZ BiH, Mladež HDZ BiH, HNŽ
Izbornoj skupštini nazočilo je 79 izaslanika, koji su izglasali novo vodstvo i članove Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ, kao i vodstvo i članove Nadzornog odbora županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ.

Na izbornoj skupštini Mladeži HDZ BiH HNŽ nazočili su: Vlado Džoić, glavni tajnik HDZ BiH, Rafael Gagro, predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ, Vedran Kožul, predsjednik Mladeži HDZ BiH, Janja Milinković, predsjednica Zajednice žena KKK HDZ BiH HNŽ i Slađan Bevanda, predsjednik GO HDZ BiH Mostar.

Nazočnim izaslanicima obratili su se predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ Rafael Gagro, koji je, među ostalim, istaknuo kako je Mladež stup ove stranke, stranka prepoznaje kvalitetu svoje Mladeži i daje joj punu potporu u radu.

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul, pozdravio je nazočne izaslanike na VII. Izbornoj skupštini, te dao veliku podršku budućem odboru Mladeži HDZ BiH HNŽ, a prošlom sazivu zahvalio se na uspješnoj suradnju na svim projektima u protekle dvije godine.

Glavni tajnik HDZ BiH Vlado Džoić, istaknuo je kako je broj članova u Mladeži HDZ BiH raste iz dana u dan, što je zasigurno pokazatelj kvalitetnog rada ove organizacije. Mladež HDZ-a BiH je dala jedan veliki doprinos i na prošlim Općim izborima u BiH i doprinijela pobijedi HDZ-a i HNS-a BiH i to se svakako ne treba zaboraviti. Naglasio je da se ponosi uspješnim radom i iznimnim rezultatima Mladeži u ovoj županiji. Budućem sazivu tajnik Džoić je poželio puno uspjeha u radu.

Bivši predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ Branislav Stojkić, podnio je izvješće o dosadašnjem radu ovog Županijskog odbora. Istaknuo je kako je ponosan na sve članove Županijskog odbora, koji su svojim zalaganjem i svojim radom promovirali ovu organizaciju.

Nakon pozdrava gostiju i izvješća predsjednika pristupilo se izboru članova Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ. Jednoglasno je usvojen prijedlog za izbor članova Županijskog odbora, a koji su dostavili svi općinski odbori. Također, jednoglasno je usvojen i prijedlog za izbor članova Nadzornog odbora.

Novi saziv ŽO M HDZ BiH HNŽ:

Čapljina: Zdravko Jakiša, Vlado Jović i Mate Nikše
Neum: Anđelko Maslać i Nikola Krešić
Stolac: Marko Bošković, Boris Bošković i Ante Vujnović
Čitluk: Andrea Pehar, Ante Gagro i Matea Ostojić
Rama: Dragan Zadrić, Željko Brajko i Adrijana Prskalo
Mostar: Davorin Filipović, Igor Marinović, Dražan Krešić i Tomo Sopta
Jablanica: Marko Groznica
Ravno: Davor Baković;
Konjic: Marin Kozarić.

Odmah po završetku Izborne skupštine Županijske organizacije Mladeži HDZ BiH HNŽ održana je konstituirajuća sjednica na kojoj je izabran novi predsjednik Anđelko Maslać iz Neuma - priopćeno je iz Mladeži HDZ BiH HNŽ.