Ana Šljivić izabrana za predsjednicu Studentskog zbora

sveučilište, studentski zbor
Za novu predsjednicu izabrana je Ana Šljivić, za potpredsjednika je izabran Željko Matković a za glavnog tajnika je izabran Vedran Kožul.

Nakon što ju je Predsjedništvo Studentskog zbora izabralo za novu predsjednicu Ana Šljivić, studentica 5. godine Agronomsko i prehrambeno- tehnološkog fakulteta je kazala:
„Za ovu godinu Predsjedništvo nam je dalo povjerenje, nadam se da ćemo ga opravdati. Ne bi željela isticati neke prevelike planove jer je godina dana relativno mala. Budući da sam imala čast i zadovoljstvo raditi u Studentskom zboru i da budem u Predsjedništvu protekle dvije godine a ovo mi je treća mogu reći da smo puno toga napravili i da smo mnogo toga započeli.

Neki moji planovi za naredni period su: realizacija projekta izgradnje trećeg paviljona u Studentskom centru Mostar, znači novog paviljona koji će biti poboljšan novom kino dvoranom, novim anfiteatrom, većim i opremljenijim sobama za naše studente.

Gradnja centra za kulturu i šport pri Studentskom centru je sagledavajući situaciju s kulturom u gradu to je neophodno, dorada Pravilnika o Studentskom zboru" neki su od projekata nove predsjednice kao i organizacija Međunarodnog sportskog turnira u Mostaru, što se do sada nije dogodilo.

Za potpredsjednika Studentskog zbora je izabran Željko Matković, student 4. godine Ekonomskog fakulteta koji je ovom prilikom rekao kako su njegovi motivi kandidiranja za potpredsjednika borba za zaštitu prava studenata. Matković je dodao kako Sveučilište ima veliki potencijal da bude među najboljim sveučilištima i kako će podržati sve projekte koje je navela nova predsjednica.

Novi glavni tajnik je rekao kako mu je čast da je izabran za glavnog tajnika a da mu je cilj pomoći u radu Studentskog zbora i prikazivanje njegovog pravog lica, te da cilj ove organizacije mora biti njeno otvaranje i dostupnost svim studentim.

Izvor:pogled.ba