IZGUBIO SVIJEST Pijana trojka u Banjoj Luci brutalno pretukla časnika

Bitka tučnjava muškarci
Ilustracija

Časnik, zaposlen u vojarni Kozara, brutalno je premlaćen jutros u banjalučkom kafiću 'Pi', kada su ga napala trojica muškaraca, rekli su izvori 'Nezavisnih novina'.

Kako dodaju izvori tog medija, napadači su ga tukli čak i dok je brisao krv u toaletu. "Tukli su ga metalnim ključem. Izgubio je svijest", kažu izvori 'Nezavisnih novina'.

Iz Policijske uprave Banja Luka potvrdili su da su njihovi pripadnici identificirali i uhitili M.T. (24) N.K. (34) i M.P. (28), svi iz Banja Luke, a osumnjičeni su za nanošenje ozljeda.

"Nadležnoj policijskoj spostaji, jutros oko 10:15 sati, prijavljeno je da su u ugostiteljskom objektu u Banja Luci, tri nepoznata muškarca, nakon verbalne rasprave, fizički napala četvrtog. Njemu je ukazana liječnička pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", rekli su iz policije.

Svi uhićeni su alkotestirani i utvrđeno je da su bili pijani. "Kod M.T. je utvrđeno 1,85 g/kg, kod N.K. 1,89 g/kg i kod M.P. 1,94 g/kg alkohola u organizmu", naveli su iz Policijske uprave Banja Luka.