FOTO/VIDEO  MOSTAR Poginula jedna osoba prilikom slijetanja auta u rijeku

Prevrtanje automobila Donja Jasenica
Hercegovina.info

U subotu u jutarnjim satima, u Donjoj Jasenici dogodila se prometna nesreća, u kojoj je jedno vozilo, marke Mercedes, sletjelo u rijeku uslijed čega je jedna osoba poginula. 

"Jutros oko 10 sati Policijskoj upravi Mostar dojavljeno je da se u Donjoj Jasenici u rijeci nalazi prevrnuto vozilo. Sve službe spašavanja su na terenu, a na mjestu nesreće su i policijski službenici policije. Sada se traži način kako izvući vozilo iz rijeke, kako bi se utvrdilo o kome se radi i na koji način je došlo do nesreće", rekao je za Hercegovina.info Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Nakon što je vozilo izvučeno iz rijeke, utvrđeno je da je u nesreći smrtno stradao mještanin navedenog naselja D.J (1959.). Na terenu su bili pripadnici Policijske uprave Mostar, Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, Interventne spasilačke službe (ISS), HGSS, hitna medicinska pomoć, te gradske mrtvare.

Automobil je izvučen iz rijeke, dok je tijelo unesrećenog prebačeno u mrtvačnicu. Mercedes je specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' prebačen u krug Policijske uprave Mostar te će biti izvršena neophodna vještačenja oko tehničke ispravnosti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.