Bingo u Mostaru radit će nedjeljom, za neradni dan odabrali neobičan dan u tjednu

Bingo Mostar
Ilustrativna fotografija/Hercegovina.info

Bingov hipermarket u mostarskom naselju Vrapčići otvara kupcima svoja vrata nedjeljom, a umjesto toga za neradni dan odabrali su utorak.

To je vijest koja se jutros proširila društvenim mrežama, nakon što su radili par "neradnih" nedjelja kako je to propisano novim zakonom koji je prošao u Gradskom vijeću, ali i ostavio je prostora poslodavcima da umjesto nedjelje mogu odabrati i neki drugi dan, što su u Bingu i uradili.

Ovu vijest za hercegovina.info potvrdili su nam iz Binga.

"Poštovani, tržni centar Mostar na adresi Mostar Put M-17 br. 5 će ubuduće raditi nedjeljom, a neće raditi utorkom. Sve ostale poslovnice Binga u Mostaru ne rade nedjeljom", naveli su iz tog poduzeća.

Dugo najavljivana "neradna" nedjelja kako je predstavljena u Vijeću, ali i hvalospjevima pojedinih zagovornika među političarima lagano se osipa jer sve veći broj trgovina radi nedjeljom, a odabire neke druge "neradne" dane. Na mostarskim ulicama i ne osjeti se znatno nerad nedjeljom jer uz pune kafiće i restorane, velike su gužve u kladionicama te pogotovo benzinskim crpkama koje se širenjem asortimana pretvaraju u super-trgovine.