VIJESTI IZ ZRINJSKOG SAMO STIŽU Klub napustio Filipović, potpisao Savić

HŠK Zrinjski krenuo s pripremama za novu sezonu
Hercegovina.info

Vijesti o promjenama i preslagivanju kadra pod Bijelim Brijegom stižu kao na traci. Danas ranije objavljeno ja kako je Zrinjski potpisao krilnog napadača Sadika Škrijelja, jednog od najbolji igrača Prve lige Federacije BiH koji među Plemiće dolazi iz TOŠK-a.

Nove vijesti stigle su nešto kasnije. Najprije je objavljen potpis 20-godišnjeg Igora Savića.

"HŠK Zrinjski službeno potvrđuje angažman Igora Savića, 20-godišnjeg veznog igrača koji je danas potpisao trogodišnji ugovor. Nakon što je prošao školu nogometa našeg kluba, Savić je u prethodne dvije sezone igrao za NK GOŠK Gabela, a postao je i U21 reprezentativac BiH"; priopćeno je. Za Savića je Jakirović prilikom prozivke rekao kako je izrastao u jednog od najboljih igrača Prve lige Federacije.

S druge strane klub je sporazumno raskinuo ugovor s Filipovićem.

"Zrinjski i Miloš Filipović danas su potpisali sporazumni raskid ugovora. Nakon povratka u dres s lentom u zimskom prijelaznom roku 2020. godine, 31-godišnji krilni igrač je u 32 nastupa upisao sedam pogodaka i jedanaest asistencija te broj službenih nastupa za HŠK Zrinjski povećao na 141 - veći broj nastupa upisalo je samo jedanaest igrača. Fića, hvala na svemu i sretno u nastavku karijere", stoji u objavi HŠK Zrinjski.