POGINULI SU JOJ OTAC, BRAT I MAJKA Trogodišnjakinja s teškim ozljedama u bolnici

Milica Savanović, koronavirus, ubojstvo, foča, dječak, cijepljenje, smrt, poginuli, privalj, Mađarska, beba, ŽHKK Brotnjo, prometna nesreća, Buna, ozljede
The Idependent

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) oglasilo se o stravičnoj nesreći koja je zavila Mostar i cijelu Hercegovinu u crno. U prometnoj nesreći na Buni sinoć su život izgubile četiri osobe, jedna iz Čitluka, te obitelj iz Mostara. 

"Dana 24. rujna 2022. oko 20 sati na magistralnoj cesti M-17 , lokalitet Zaton-Buna – Žitomislići, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali L.Š. (2000.) sa vozilom BMW, B.K. (1987.) sa vozilom Renault Scenic, M.P. (1976.) sa vozilom BMW X5 i M.D. (1991.) sa vozilom Mercedes. Tom  prilikom smrtno su stradali vozač iz vozila Renault Scenic B.K., njegovi putnici M.K. (1988.) i maloljetni R.K. (2013.) dok je G.K. (2019.) zadobila teške tjelesne ozljede. 

Također, smrtno je stradao vozač iz vozila BMW X5 M.P., dok su teške tjelesne ozljede zadobili putnici iz vozila BMW L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998.).

Nakon završenog očevida, tijela nastradalih su prebačena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg, a promet je bio u potpunosti obustavljen noćas do dva sata. O svemu je upoznat tužitelj te će biti poduzete sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ove teške prometne nezgode, priopćio je županijski MUP.