IMA DA SIJA K'O TEPSIJA Jedno mostarsko mjesto u 2022. dobilo rasvjetu. Stiže im i Mamić sa solarima, a već imaju visokog dužnosnika s igralištima

Polog
hercegovina.info

Žitelji mostarskog naselja Polog nedavno su, u 2022. seoskim veseljem proslavili rasvjetu, a kako sada stvari stoje ubrzo će im stići i solari Zdravka Mamića, koji se šire po Hercegovini. 

Naime, u sklopu javne rasprave o prostornom planu Mostara stigla je inicijativa trvtke Plavo sunce d.o.o Mostar za uvrštavanje trafo stanice TS 110/20 kV Polog u izmjene i dopune plana.

Polog

Iz Grada im je odgovoreno da je zahtjev prihvaćen, a da je lokacija planirane TS utvrđena temeljem prijedloga Elektroprijenosa, koji je dostavio nove trase dalekovoda.

Prati ga i Vlada HNŽ

Mamića prati i Vlada HNŽ-a, koja je pred izbore priopćila da su usvojili odluku o dodjeli koncesije za obavljanje elektroprivredne djelatnosti proizvodnje, prijenosa i distribucije električne energije za tri elektroenergetska objekta i to: FNE ''PLAVO SUNCE4'', FNE ''PLAVO SUNCE 5'' i ''PLAVO SUNCE 6'', uz to pridodavši da time "nastavljaju jačati gospodarstvo".

Plavo sunce tvrtka je Zdravka Mamića, a da isti planira izgradnju više solarnih elektrana na području Hercegovine prvi smo pisali.

Na Pologu obiteljski objekt ima i jedan ministar. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.