LJUBO GRIZELJ Milanu Bandiću rodni kraj i Hercegovina bili su izvor životne snage

Milan Bandić kuća Pogana Vlaka
PIXSELL

Smrt Milana Bandića zatekla je jutros brojne građane Zagreba, Republike Hrvatske, regije, ali i njegove rodne Hercegovine. Načelnik Gruda Ljubo Grizelj za Hercegovina.info rekao je kako dugogodišnji gradonačelnik Zagreba nikada nije zaboravio svoj kraj.

"Sve nas je zatekla iznenadna smrt gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića. Koristim ovu prigodu da izrazim sućut obitelji, gradu Zagrebu. U osobno, ali i u ime općine Grude izražavam osobnu najdublju i kršćansku sućut. Pokojni Milan je živio za grad Zagreb, neizmjerno ga je volio i neumorno je radio za njegovu dobrobit i napredak. Rodni kraj i Hercegovina su bu bili velika ljubav i inspiracija i izvor životne snage. Neka mu dragi Bog koji ga je pozvao bude vječna nagrada", rekao je nam je Ljubo Grizelj.

Milan Bandić Rođen je u hercegovačkom zaseoku Bandića Brig, u općini Grude. Nakon osnovne i srednje škole u Grudama, dobio je studentski kredit i otišao na studij u Zagreb.

Ljubo Grizelj,Milan Bandić

Kažimo i to kako su ispred kuće u mjestu Pogana Vlaka gdje je Bandić odrastao upaljene svijeće, a na prozoru je crna zastava.

Ljubo Grizelj,Milan Bandić

Preminuo Milan Bandić

U 66. godini preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Vijest su objavili iz Grada Zagreba. Bandić je preminuo od posljedica srčanog udara.  "U dubokoj tuzi obavještavamo…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.