BOLEST Preminuo mostarski iscjelitelj i nekadašnji sudionik reality showa

Alen Azarić

Nekadašnji sudionik 'Parova' Alen Azarić preminuo je u nedjelju ujutru nakon borbe s teškom bolešću. Od njega se na Instagramu oprostio bokser iz Srbije Marko Nikolić, piše Kurir.

"Poslije tromjesečne borbe s rakom, jutros nas je napustio Alen Azarić. Bio je jedinstven, mnogo sam ga poštovao i cijenio. Neka ti Bog podari carstvo nebesko", napisao je Marko.

Alen Azarić predstavljao se kao iscjelitelj. Gostovao je često u 'Parovima', a onda je postao i sudionik tog reality showa. Pomogao je Ivanu Marinkoviću i uplatio 165.000 dinara duga na ime alimentacije koju je dugovao za kćerku koju sadašnji sudionik 'Zadruge' ima s pjevačicom Gocom Tržan.

Vijest o njegovoj iznenadnoj smrti objavljena je na njegovoj službenoj stranici na Facebooku.

"Dužni smo obavijestiti sve naše pacijente da je naš dr. Alen Azarić iznenada preminuo jutros. Također želimo obavijestiti da će svi naši pacijenti i dalje dobivati lijekove na vrijeme, o daljnjim promjenama u radu blagovremeno ćemo obavijestiti, prekidati sa radom nećemo. Dr. Azarić je posvetio život u radu sa ljudima i kako da im pomogne da prebole najteža oboljenja, na tom putu ćemo i nastaviti", navodi se u objavi.

Azarić se, da podsjetimo, predstavljao kao doktor koji liječi i najteže oblike karcinoma.

Alen Azarić rođen je 30. ožujka 1974. godine u Mostaru u Bosni i Hercegovini gdje je odrastao i završio osnovnu školu i gimnaziju. Godine 2014., Azarić je diplomirao i na fakultetu prirodne medicine u Americi. Tada je Alen je branio doktorat na temu 'Kako savladati rak'.