U Makedoniji ponovno vraćen policijski sat

krizni stožer, HBŽ, koronavirus, koronavirus mostar, Tomislavgrad, koronavirus, rs bih, broj oboljelih, Njemačka, koronavirus, koronavirus, broj oboljelih, Republika Srpska, koronavirus, testovi, Grude, Covid-19, virus, Makedonija
Ilustracija

Makedonski ministar zdravlja Venko Filipče priopćio je da će policijski sat od četvrtka ponovno biti na snazi u toj zemlji zbog pandemije virusa covid-19.

"Zbog sprječavanja dodatnog širenja virusa u različitim regijama vlada je odlučila vratiti policijski sat i restrikcije kretanja", rekao je Filipče na konferenciji za medije.

Kako je kazao, od četvrtka u 21 sat stupit će na snagu potpuna zabrana kretanja u Skoplju, Tearcu, Želinu, Jegunovcu, Tetovu, Kumanovu, Lipkovu i Štipu i trajat će do ponedjeljka u 5 sati ujutro.

U ostalim gradovima policijski sat će trajati svakog dana od 16 sati do 5 sati ujutro. Dodao je da je naglo povećanje broja zaraženih u posljednjih nekoliko dana direktna posljedica nepoštovanja mjera, prenosi B92.

Inače, makedonski predsjednik Stevo Pendarovski prošle subote produžio je izvanredno stanje u toj zemlji za još 15 dana.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.