VIDEO  Sergej Trifunović fizički napadnut u Beogradu

Sergej Trifunović
N1

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je ispred Ruskog cara u Knez Mihajlovoj u Beogradu tijekom skupljanja potpisa za predstojeće izbore. Kako prenose mediji, njemu je prišao prolaznik i koji ga je, nakon kraće verbalne rasprave, udario u glavu.

Mediji prenose da je jedan od pristalica bojkota napao Trifunovića, pritom ga upitavši: "Je l' ti Vučić dao pare za šator". Sumnja se da je Ž. A., nakon kraće rasprave, udario zatvorenom šakom Trifunovića, a potom je u drugom izoliranom incidentu, došlo do svađe između M. Ð. i Trifunovića, bez fizičkog kontakta, priopćio je MUP.

Sadržaj se učitava...

Policija je spriječila veće incidente i odmah privela dvojicu muškaraca i o svemu obavijestila nadležno tužiteljstvo, koje će odlučiti o daljem toku postupka, navodi B92.

Član predsjedništva PSG Pavle Grbović rekao je za da je prolaznik Trifunoviću vikao da je 'izdajnik' i da mu predsjednik Srbije Aleksandar 'Vučić skuplja potpise za listu'. "Nakon kraće verbalne rasprave čovjek je Trifunovića udario pesnicom u glavu", rekao je Grbović i dodao da je Trifunović dobro.

Po njegovim riječima, došla je policija i 'sklonila sa strane' čovjeka koje je napao lidera PSG, ali je dodao da nema informacije je li ta osoba potom i privedena.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.