Zrinjski potpisuje još dvojicu igrača, jedan stiže iz Osijeka drugi iz Rijeke

Zrinjski potpisuje još dvojicu igrača, jedan stiže iz Osijeka drugi iz Rijeke
Hercegovina.info

Kadar HŠK Zrinjski snažniji je za još dvojicu mladih nogometaša. Kako je i najavio trener Sergej Jakirović, Zrinjski će se zbog pravila U-21 pojačati s još dvojicom nogometaša koji ulaze u tu kategoriju.

Jedan od njih je Silvio Ilinković koji dolazi iz Rijeke. Mladić je to koji je rođen u Novoj Biloj, a karijeru je započeo u Širokom Brijegu otkuda je 2018. godine prešao u Rijeku gdje je igrao za kadete i juniore. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Posušju. Ilinković igra na poziciji zadnjeg veznog. On ugovor s Rijekom ima do lipnja 2023. godine, pa i u Zrinjski stiže na posudbu.

Na mjestu zadnjeg veznog igra i Domagoj Stranput. Radi se o igraču rođenom 2001. godine te koji je prošao nogometnu školu zagrebačkog Dinama. U zimu 2020. prešao je u Osijek gdje je igrao za juniore i drugu momčad kluba iz Gradskog vrta. Sada u Zrinjski dolazi kao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ilinković i Stranput priključili su se 'Plemićima' u karanteni u Međugorju, a njihovi potpisi trebali bi se dogoditi po povratku u Mostar, kada će biti i službeno predstavljeni.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.