Zrinjski potpisuje još dvojicu igrača, jedan stiže iz Osijeka drugi iz Rijeke

Stadion HŠK Zrinjski
Hercegovina.info

Kadar HŠK Zrinjski snažniji je za još dvojicu mladih nogometaša. Kako je i najavio trener Sergej Jakirović, Zrinjski će se zbog pravila U-21 pojačati s još dvojicom nogometaša koji ulaze u tu kategoriju.

Jedan od njih je Silvio Ilinković koji dolazi iz Rijeke. Mladić je to koji je rođen u Novoj Biloj, a karijeru je započeo u Širokom Brijegu otkuda je 2018. godine prešao u Rijeku gdje je igrao za kadete i juniore. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Posušju. Ilinković igra na poziciji zadnjeg veznog. On ugovor s Rijekom ima do lipnja 2023. godine, pa i u Zrinjski stiže na posudbu.

Na mjestu zadnjeg veznog igra i Domagoj Stranput. Radi se o igraču rođenom 2001. godine te koji je prošao nogometnu školu zagrebačkog Dinama. U zimu 2020. prešao je u Osijek gdje je igrao za juniore i drugu momčad kluba iz Gradskog vrta. Sada u Zrinjski dolazi kao slobodan igrač.

Ilinković i Stranput priključili su se 'Plemićima' u karanteni u Međugorju, a njihovi potpisi trebali bi se dogoditi po povratku u Mostar, kada će biti i službeno predstavljeni.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.