Neymar izjavio kako je PSG krivac za njegovu lošiju formu

Neymar
Getty/Francois Lo Presti

Igrač Paris Saint-Germaina, Brazilac Neymar, kritizirao je klub zbog načina na koji je vođen njegov proces rehabilitacije nakon ozljede rebra.

Brazilac vjeruje da ga je klub trebao pustiti ranije da igra, kako bi se na vrijeme fizički pripremio za utakmice Lige prvaka, javlja ESPN.

Neymar je ovo izjavio nakon sinoćnjeg poraza od Borussije Dortmund u četvrtfinalu Lige prvaka (2:1) i kritika na račun njegove igre, iako je bio strijelac jedinog pogotka za PSG.

"Nisam zamišljao ovakav povratak na terene. Nisam igrao zadnja četiri meča, a to je bila odluka klupskih doktora. Morao sam to prihvatiti iako mi se nije svidjelo. Klub vodi glavnu riječ, međutim sve se odrazilo loše na mene i moje suigrače. Imao sam ozlijedu, rebro je napuklo, ali to me nije moglo spriječiti da igram već protiv Lyona. Klub je ipak odgodio moj povratak", izjavio je Neymar.

PSG se odlučio na ovakav potez jer se Neymar povređivao sredinom sezone u prošle dvije godine.

- Razumijem strah kluba, jer sam se povređivao zadnje dvije sezone. Poštujem to, ali da sam se ranije vratio, bio bih u boljoj formi i sigurno bih odigrao bolji meč protiv Dortmunda - ističe nogometaš.

Neymar je imao nekoliko žustrijih razgovora sa sportskim direktorom PSG-a Leonardom, ponajviše zbog rođendanske zabave koju je igrač organizirao dok se oporavljao od puknuća rebra.