VIDEO  SINGL Balkan u 'ustima' Zabranjenog pušenja

Zabranjeno pušenje bend

Pjesma 'Balkan' koju su zajedničkim snagama snimili članovi 'Zabranjenog pušenja' i autor teksta i glazbe Zoran Paunović Pauna, ulazi u uši na prvo slušanje i osvaja zaraznim refrenom koji slikovito i satirično opisuje situaciju u regiji.

Zoran Paunović Pauna, u tekstu pjesme slika Balkan kao tijesan stan bez mira, ljubavi i sloge, u kome se 'svađa, pa onda ljubi', pije, puši, pjeva i puca, 'dok tonemo na istom brodu'.

Sadržaj se učitava...

"Od početka sam imao ideju da ova pjesma bude duet, a Sejo Sexon bio je logičan izbor, s obzirom na to da imamo slično gledište kada je glazba u pitanju. 'Zabranjeno pušenje' dalo je pjesmi boju i energiju kakvu sam zamišljao kada sam je pisao", zadovoljno kaže Zoran Paunović Pauna.

Pjesma 'Balkan' snimljena je u studiju 'Zabranjenog pušenja' u Zagrebu, Pauna je vokale snimio u Beogradu, a produkciju potpisuje Toni Lović, gitarist 'Pušenja'.

I Sejo Sexon i Zoran Paunović jedva čekaju da 'Balkan' izvedu uživo pred publikom, a do tada, pjesmu, koja će vas bez sumnje odmah osvojiti, možete slušati na YouTube-u.