VIDEO  NOVI SINGL Nina Kraljić nas kroz pjesmu vodi u prirodu

Nina Kraljić
Dinko Pasini

Nova pjesma Nine Kraljić 'Čuvaj me' inspirirana je univerzalnom pokretačkom snagom svijeta - ljubavlju. No, nije riječ o klasičnom motivu ljubavnog odnosa dvoje ljudi, već o povezanosti s prirodom. Za Ninu, priroda je izvor života, snažna sila koja nas vraća nama samima i daje nam eneriju za svakodnevicu. 

Osjećaj veze s prirodom je bezvremenski, trajno je zapisan u nama te mu se trebamo vraćati, baš kao što se i Nina ovom pjesmom vraća na svoj izvor, na glazbeni početak koji je bio obilježen istom tom emocijom.

Sadržaj se učitava...

"'Čuvaj me' je nastala kao osobna težnja za povratkom najbitnijim vrijednostima i srži svega kao što je ljubav i priroda, a poslovno kao putanja kojom se dalje mislim kretati slaveći te iste vrijednosti. Pjesma je ranjiva i snažna, baš ono što mislim da sačinjava kvalitetnog čovjeka koji ima u sebi oba elementa", kaže Nina Kraljić o novoj pjesmi.

Za singl 'Čuvaj me' snimljen je i spot koji je vjerna vizualna kulisa pjesme. Eksterijer šume, igra s bojama, voda i zemlja - motivi su kojima Nina ilustrira svoju ideju veze s prirodom, navodi se iz Dallas recordsa. Redatelj spota je Dinko Pasini, a glazbu i tekst uz Marka Matijevića Sekula potpisuju Maja Kolarić i Boris Kolarić. Za produkciju  i aranžman je također zaslužan Marko Matijević Sekul (Beton Music), a cijelu je atmosferu s a zanimljivim fotografijama dočarao je Dinko Pasini.