NISU MOGLI JEDNO BEZ DRUGOG Sad mora držati distancu od 200 metara

Ognjen Vukojević

Bivši Vatreni Ognjen Vukojević noćas je završio u policiji nakon što je u pripitom stanju prijetio supruzi, njenoj majci i sestri. Danas je objavljeno i kako mu je određena mjera zabrane pristupa supruzi bliže od 200 metara.

Mediji su i prijašnjih godina pisali o Vukojeviću i njegovoj supruzi Andrei, bivšoj miss Hrvatske. Andrea Ćupor miss Hrvatske postala je 2000. godine. Prije Ognjena bila u vezi s poduzetnikom Josipom Šelendićem, a on je bio s manekenkom Fani Stipković. U vezi su prvo bili od 2008. do 2010. godine kada su naprasno prekinuli. Vukojević je tad igrao za ukrajinski klub Dynamo Kijev, a Andreja je tad još živjela u Zagrebu. Veza na daljinu im je dosadila pa se Andreja godinu dana kasnije preselila u Kijev. Bivša Miss Hrvatske, koju je, kazala je, nogometaš osvojio iskrenošću, šarmom, srdačnošću i smislom za humor, govorila je da ona i Ogi imaju idealnu vezu, jer se uopće ne svađaju.

Kazala je i da je brak samo pitanje vremena i formalnosti, jer su u ozbiljnoj vezi. No, očigledno je negdje puklo pa su 2010. prekinuli vezu. Četiri godine kasnije shvatili su kako ne mogu jedno bez drugog, pa su se pomirili i odlučili zasnovati obitelj.  Vjenčali su se 2016. godine u  crkvi Sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi, a Ognjenu je kum bio Eduardo da Silva. U prosincu 2016. godine rodio im se i sin Luka. 

Andrea je pratila Ognjena i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je bio član stručnog stožera reprezentacije, a bila je uz njega i nakon što su ga suspendirali iz stožera zbog političkih poruka podrške Ukrajini. 

Ogi je pokazao i dokazao svoju kompetenciju i sposobnost što se tiče sporta i odradio je posao vrhunski! Reagirao je emotivno jer je deset godina Ukrajina bila njegov drugi dom i nije bilo loše namjere niti političke poruke u izjavi. Prihvatio je sve s razumijevanjem i poštuje odluku HNS-a. Ostaje u Rusiji do kraja, bodriti svoju reprezentaciju!', rekla je tada za Gloriju bivša misica i danas direktorica Službe marketinga u Hrvatskoj pošti.

Čim je Luka napunio godinu dana, vratila sam se na posao. Jako mi je bitno biti ispunjena i na poslovnom planu, tako sam navikla i to je moj život. Prije mjesec dana napredovala sam na mjesto direktorice marketinga i zaista uživam u radu i volim svoj posao - kazala je tada Andrea Vukojević.