MOSTARAC OPJEVAO KARANTENU Pjesma opisuje priču ljubavnog para koji tijekom karantene čeka kada će se vidjeti

Ante Vlašić
hercegovina.info

Mostarac Ante Vlašić objavio je pjesmu “Send Me A Message” za koju je inspiraciju našao u trenutnoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Pjesma opisuje priču ljubavnog para koji je zarobljen u karanteni i čekaju kad će opet biti zajedno.

Sadržaj se učitava...

Ante je po struci magistar geografije, smjer održivi razvoj turizma čime se inače bavi kao hotel menadžer u obiteljskom hotelu u Međugorju. Glazbom se bavi u slobodno vrijeme unutar glazbenog sastava Trio Mirakul kojeg čine Ante na gitari, Leon Lasić koji je pjevač i Ivan Zovko na klaviru.

“Zajedno sviramo više od četiri godine i super se slažemo, Leon je jedan od osebujnih vokala, a Ivan odličan klavijaturist. Često nastupamo po hercegovačkim pubovima i restoranima”, rekao je Ante.

Koliko se dugo bavite glazbom i koja je uloga glazbe u vašem životu?

Glazbom se bavim od svoje 14 godine. Roditelji su mi kupili gitaru i počeo sam vježbati i učiti. Kroz čitav moj život, školovanje i posao glazba mi je pružala zabavu, odmor i zadovoljstvo. Trenutno mi i najviše pomaže da prebrodim ovu cijelu situaciju. Mislim da je sada super vrijeme da svi koji nisu profesionalno u ovom poslu i ne bave se glazbom full time mogu u ovom periodu biti kreativni i pokazati neki dio sebe. Odnosno, sad možemo biti svi kreativni čim god da se bavimo i to pokazati drugima jer sad to svima treba.

Snimili ste pjesmu Send Me A Message, kažete da je to nova pjesma iz karantene. Kakve su reakcije?

Reakcije su super i iznad očekivanja, svima je se svidjela pjesma. Iskreno nisam imao nekih velikih očekivanja s obzirom da nisam pjevač i da je pjesma iz moje kućne produkcije, opet mi je drago čuti da se sviđa i ostalima. Dobio sam pregršt poruka od moje obitelji, od mojih prijatelja i poznanika, od mojih poslovnih suradnika iz čitavog svijeta. I drago mi je da sam uspio iz svoje sobe dotaknuti velik broj prijatelja iz cijelog svijeta. Ovim putem se i njima zahvaljujem na lijepim riječima.

Što možete reći o ovoj pjesmi, kako ste došli stihova, što vas je inspiriralo?

Inspiracija je ljubav i trenutna situacija u kojoj se svi nalazimo. Jedne večeri sam svirao gitaru i odjednom sam počeo pjevati refren pjesme na engleskom jeziku i osjetio sam da ima nešto u tome i da nije loše. Sjeo sam i napravio ostatak pjesme, snimio, poslao prijateljima, njima se svidjela i na njihov nagovor sam je objavio i to je to. Inače pjesma je zamišljena kao pričaa o ljubavniom paru koji je zarobljen u karanteni. Oni čekaju kad će opet biti zajedno, dok se u svijetu događaju ove slike koje su prikazane u videu. A u međuvremenu dok sve ne prođe “Send Me A Message”.

Ante je na kraju poručio svima da ostanu snažni, da ne gube nadu, da imaju strpljenja i da čuvamo sebe i jedni druge. Nadam se da će sve proći što prije da se opet družimo.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.