Mostarac Branko Marušić oduševio romantičnom pjesmom „Voli me tako“

Branko Marušić Bane
Facebook

Mostarac Branko Marušić Bane objavio je svoj drugi singl i spot za pjesmu „Voli me tako“ koju je snimio u splitskom studiju Deva. Tekst, glazbu i aranžman potpisuje Branko dok je za mix i mastering zaslužan Dado Marušić. Gost suradnik je Ante Gašpardi, dugogdišnji aranžer i klavijaturist grupe Dalmatino, koji je obogatio klavirske dionice. 

Mladi glazbenik je po struci inženjer prvostupnik cestovnog prometa, ali glazba mu je prva ljubav. „Dugo godina već bavim se glazbom. Uglavnom su to razne prigode, zabave, svirke intimnijeg karaktera“, rekao je Marušić za hercegovina.info.

Pjesma "Voli me tako" je nastala 2016. godine u razdoblju kad je, kako kaže bio u nekom autorskom zanosu pa je inspiracija za pjesmu došla sama od sebe. U realizaciju pjesme krenuo je krajem prošle godine.

Sadržaj se učitava...

„To je proces koji se sastojao od odabira studija u kojem će se pjesma snimiti, glazbenika koji će na pjesmi raditi pa sve do same tonske realizacije pjesme. Nisam žurio ni sa čim. Htio sam izvući iz pjesme ono što sam zamisljao i tražio i u tome cilju se nisam dao pokolebati“, rekao je.

Zaključio je kako je zadovoljan urađenim spotom koji je snimljen na ušću Neretve i cjelokupnim izgledom i zvukom ove ljubavne pjesme.  

„Daljni plan je biti opušten, bez ikakvog forsiranja realizirati još nekoliko pjesma u budućnosti te svakako još unaprijediti svoje obrazovanje u struci“, rekao je Branko.

Prva pjesma mostarskog kantatutora "S tobom sunce sja" objavljena je 2017. godine za koju je također potpisuje tekst i glazbu te je koautor aranžmana.