DUBIOZA KOLEKTIV Svakog ponedjeljka gaža uživo za sve obožavatelje

Dubioza Kolektiv
Facebook/Dubioza Kolektiv

Bosanskohercegovačka grupa Dubioza Kolektiv objavila je kako će tijekom samoizolacije svakog ponedjeljka u 20.30 sati svirati uživo putem svog YouTube kanala, Facebooka i drugih društvenih mreža.

"U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima odlučili smo da kreiramo Dubioza kolektiv Quarantine Show", napisali su.

Sadržaj se učitava...

Brojni obožavatelji tako će moći uživati u setu od 20 minuta s članovima benda koji se nalaze u tri različite države i pet različitih gradova te sedam različitih lokacija. 

"Odlučili smo da svakog ponedjeljka od 20.30 sviramo po jedan set u trajanju od 20 minuta. Glasno i energično, baš onako kako su ljudi navikli od nas. Pozivamo vas da nam se pridružite. Ako već ne možemo doći u vaš grad da vam sviramo - doći ćemo na vaša računala, tablete i mobilne telefone. Odvrnite svoje zvučnike do kraja, plešite skačite i pjevajte sa nama. Ako se susjedi budu bunili - pošaljite im link i pozovite ih da se pridruže", napisali su na svom Facebook profilu.