Domaći brend se predstavio na Milan Fashion Weeku

My Lovely Bag
My Lovely Bag

Domaći brend nakon 9 godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, svoj rad je predstavio na ovogodišnjem Milan Fashion Weeku.

U prelijepoj palači Visconti, koja odiše povješću i umjetnošću, predstavljena je jesenska kolekcija My Lovely Bag brenda, uz retrospektivu nekih starijih upečatljivih modela.

Predstavljena kolekcija krije modele u kojima se mogu pronaći ljubiteljice različitih stilova i modnih izričaja. Od aktualne jesenske kolekcije jednostavnih linija, nenapadnog dizajna i decentnih ukrasa poput remenja neobičnih oblika i onih upotpunjenih lancem, pa sve do unikatnih luksuznih krznenih torbica, upečatljivih boja, uzoraka i metalnih ukrasa na njima.

"Predstaviti svoj dizajn pred ovom respektabilnom modnom publikom, veliki je uspjeh te ujedno i velika nagrada trudu i radu ovog brenda koji iz sezone u sezonu oduševljava domaće obožavateljice modnih dodataka", navode iz ovog domaćeg brenda.

Trenutno jedini modni skaut za cijeli Balkan platforme Milan Fashion Week za Emergeing Talent Milan, Josip Grabovac, prepoznao je jedinstvenost i kvalitetu ovog brenda te je nakon njegovog predstavljanja brenda organizatorima MFW, na adresu My Lovely Bag, početkom ljeta, stigla pozivnica iz Milana za ovaj važan modni događaj. 

Podsjetimo, My Lovely Bag se, uz svoj jedinstven dizajn, istaknuo na tržištu i kao brend specijaliziran za ručnu izradu torbica čiji su svi metalni dodaci i ukrasi unikatni i rađeni prema njihovim nacrtima.