VIDEO  Dario objasnio zašto su najbolje 'Djevojke iz Hrvatske'

Djevojke iz Hrvatske
Screenshot

Nije tajna da su djevojke iz Hrvatske nešto posebno pa se tako Dario Terglav odlučio posvetiti im jednu veselu ljetnu pjesmu koja će nas odvesti u neka druga vremena i raspoloženja.

Pjesma 'Djevojke iz Hrvatske' ima začin starijih vremena i zvuka pa nas i sam spot atmosferom baca u prošlost na opuštene zabave, druženja i život osamdesetih godina. Potrebna nam je jedna prava ljetna i vesela pjesma da se podsjetimo na stvarne vrijednosti veselja i druženja s nadom u bolje sutra, navodi se iz Dallas recordsa.

Na pjesmi je radila odlična i provjerena ekipa predvođena autorom glazbe i teksta Robertom Pilepićem, a aranžmane su radili Goran Troha, Igor Willheim i Goran Lakotić. Goran Lakotić je ujedno producent pjesme te je uz Deana Černeka i Nenu Belana (koji je snimao bubanj) i snimatelj pjesme.

Sadržaj se učitava...

Dario posebno naglašava koliko mu je drago što je surađivao s autorom Robertom Pilepićem koji je u svojoj karijeri radio sa Oliverom Dragojevićem, Tonijem Cetinskim, Alenom Vitasovićem, klapom 'Rišpet', Joletom i mnogima drugima. Kao rezultat je nastala pjesma o kojoj Dario kaže:

"'Djevojke iz Hrvatske' je živa, ljetna pjesma pop-rock izričaja. Govori o ljepoti naših djevojaka kojima nema konkurencije, jer daleko su najljepše djevojke iz Hrvatske. Spot je također ljetni, poletan, kao i sama pjesma. Sniman je na nekoliko lokacija u Rijeci i okolici, a rađen je u retro izdanju". Redateljica spota Ana Butigan odlično je pozitivnu poruku pjesme prenijela u video sferu. U spotu je uhvatila raspoloženje pjesme, pozitivnu vibraciju s malo šale, veselja uz šačicu nostalgije.

Očito je vidljivo da su se Sara Astafović, Ana Antolović, Valentina Janković, Karla Božić Đorđević, Nina Damjanović, Nensi Radman, Morana Oštrić, Leon Vatta, Andrej Simčić, Borna Čabrijan, Mauro Jerman, Lucija Cimaš, Enrique Kurajić ekipa koja je sudjelovala u snimanju spota jako dobro zabavila. Sigurni smo da će i vama 'Djevojke iz Hrvatske' ponuditi nekoliko minuta bijega na more i na zabavno druženje s ekipom!