Seks u Survivoru: Srpski natjecatelj, tek što je stigao, na plaži povalio starletu

Stanija Dobrojević, Playboy, Stanija Dobrojević, starleta, Stanija Dobrojević, manijak, napad
Prvi seks u hrvatsko-srpskom showu pao je već na samom početku. Kako doznaje Kurir, maneken Vladimir Vuksanović, inače bivši dečko Svetlane Ražnatović, samo nekoliko dana po dolasku na Kostariku, spetljao se sa starletom Stanijom Dobrojević.

Par je, piše Kurir, ubrzo po dolasku počeo izmnjenjivati poglede i sugestivne izjave, a potom su se grlili i mazili, da bi se na kraju strastima prepustio na plaži. Najprije se Vladimir izdvojio od ostatka ekipe, a potom je za njim nestala i "zečica" Stanija...

- Nitko nije krenuo za njima ali, premda je bio mrak, njihove su se siluete vidjele na mjesečini i svima je bilo jasno šta rade. Vratili su se nasmijani nekih pola sata kasnije. Na komentare ostalih natjecatelja samo su slegli ramenima i nastavili se smijati. Očito je između njih dvoje nešto postojalo i prije dolaska na Kostariku. Njihovi pogledi, razgovori, grljenje, sve je to ukazivalo na ovakav razvoj događaja. Ipak, čudno je da nisu pričekali da se reality zahukta - komentirao je za Kurir "bliski izvor" iz Kostarike.