FOTO  Mostar: Uspješno završen Shotgun vol.3

B-Dance, Mostar, Shotgun
...Shotgun vol. 3 održano je u subotu 26. rujna na platou ispred Mepas Mall-a u Mostaru.
Prema riječima organizatora, plesnog studija B-Dance iz Mostara, cilj je kroz ovaj događaj približiti urbanu kulturu publici i mladima, te prikazati kvalitetno i zdravo druženje plesača iz različitih krajeva.
Inače Plesni studio B-Dance predstavlja autentično i istinsko nadahnuće za stotine mladih, uporno se zalažući za inovativno i kontinuirano osvježavanje umjetničko-kulturnih sadržaja Grada na Neretvi, a što se već dugi niz godina manifestira u sjajnom odazivu mostarskih građana njihovim izvedbama, te odličnim plesnim rezultatima.
Natjecatelje je promatralo stručno oko sudaca iz Italije (Ika), Slovenije (Blaz), Srbija (Luka), Hrvatske (Chillo) te Bosne i Hercegovine (Boris BeeZoo i Logic). Natjecalo se u kategorijama bboyingu 1 na 1 do 16 godina, bboying 2 na 2, hip hop 2 na 2, all style battle te klubsko natjecanje plesača iz plesnog studija B-Dance bboying 1 na 1 djeca.
Za odličnu glazbu pobrinuli su se DJ-evi Woo-D (Slovenija) i Tzek (Hrvatska), a kroz program natjecanja vodio je Ante Dujić (Hrvatska), dok je u zabavnom dijelu programa nastupao MC King Bullet i plesači PS B-Dance.
Poznato je da plesni studio B-Dance posebno veliku pažnju daje na edukaciji mladih plesača i instruktora kako u Mostaru tako i šire pa su dan kasnije, u nedjelju, bile organizirane plesne radionice iz break dance-a, hip hop-a, dancehall-a i krumpa od strane gostujućih sudaca.
SHOTGUN VOL.3 REZULTATI:
bboying 1vs1 klubsko natjecanje

1. mjesto Ivano Bagarić (B-Dance)
2. mjesto Borna Mijan (B-Dance)

bboying 1vs1 do 16 godina
1. mjesto Ent
2. mjesto Nonito

hip hop 2vs2
1.mjesto Tarik & Zama (BiH)
2.mjesto Sime & Matea (HRV)

bboying 2vs2
1. mjesto Tamala & Vid (SLO)
2. mjesto Tzek (HRV) & Koner (BiH)
all style battle :
1.mjesto Cardio Family Crew (HRV)