Potezi koje nije pametno učiniti nakon seksa

Sve ono što radite u krevetu je važno, ali sve. Ono što radite prije seksa, za vrijeme seksa, pa čak i nakon seksa.

Ako nešto napravite krivo, vrlo je vjerojatno da će se partner fokusirati na to. Stoga bi ove situacije trebalo izbjegavati:

Ne kritizirajte!

Ovo je najvažnije pravilo u krevetu. Nikada nakon seksa ne smijete kritizirati partnera, posljedice mogu biti katastrofalne. Ne želite valjda da seks postane još gori ili da bude sve rjeđi. Ako je za vrijeme seksa partner napravio nešto što vam se nije svidjelo, nakon seksa nije vrijeme za iznošenje takvih stvari. Odgodite raspravu o tome, za neki drugi put, na nekom drugom mjestu. U vezi treba razgovarati kako bi odnos bio zdraviji, ali u nekim situacijama razgovor je bolje odgoditi.

Ne posežite za mobitelom, daljinskim, knjigom...

OK, sad smo to obavili i idemo dalje! Ako vam je slučajno palo na pamet odmah nakon seksa upaliti TV ili primiti se mobitela kako biste pogledali što ima novo na Facebooku - zaboravite! Radije se još malo posvetite jedno drugome, makar samo ležali zagrljeni na krevetu.

Ustati i otići

Jedna je stvar ako se radilo o seksu na brzaka prije posla i oboje žurite, jer ste oboje ionako računali na to, ali napraviti to neočekivano, a da niste dali nikakvo objašnjenje partneru... Takav potez govori da ne poštujete partnera i njegove emocije.

izvor: hot.hr