Malo znane činjenice o seksu

Malo znane činjenice o seksu

Ako je netko single, ne znači da je i „suh" 

Istraživanja su pokazala da neudane žene i neoženjeni muškarci u prosjeku stupaju u spolne odnose jednom tjedno. Bračni partneri to čine šest do sedam puta mjesečno. I možda se čini da oženjeni vode, no zapitajte se kome je zanimljivije.

Koliko ih je bilo prije vas?

Rijetko tko se usudi postaviti to pitanje, no malo koga ono ne zanima. Odgovor je saznao Durex. Muškarci za života spavaju s 10,2 partnerice u prosjeku, dok prosječna žena može očekivati 6,9 ljubavnika tijekom aktivnog spolnog života.

Tko je prvi počeo?

Muškarci, dakako. Nažalost, žene upola rjeđe od muškaraca potiču spolni odnos, tvrdi spisateljica i kolumnistica Carly Mine.

Vjerovati ili ne vjerovati njegovom kondomu?

Žene radije brigu o kondomima prepuštaju muškarcima. No malo koja zna da su testiranja pokazala kako kondom u novčaniku može preživjeti tek mjesec dana. Nakon toga vrlo lako puca. Dovoljan razlog da sami preuzmete brigu o gumicama?

Seks za jednu noć nije samo za posebne ljude

44 posto odraslih osoba su imale jednokratni seks.

Maratonsko vođenje ljubavi je za besposličare

Prema podacima publikacije Journal of Seks Research prosječna predigra traje 12 minuta, iako bi oba spola željela da u prosjeku traje 6 minuta duže. Istovremeno, prosječan spolni odnos traje tek svega 5-7 minuta. 

Seks je najstariji oblik fitnesa

Odnos koji traje 30 do 45 minuta troši 100 do 200 kalorija po osobi, utvrdili su znanstvenici sa Sveučilišta u Kolumbiji. I što je najbolje, osobnog trenera ne morate platiti.

Afrodizijaci su priča za malu djecu. Okej, ne baš za djecu...

Rekli su vam da jedete kamenice, bikov penis, ovnove testise ili mrvljen rog od nosoroga? Zaboravite te priče. Američka Uprava za hranu i lijekove tvrdi da nema znanstvenih dokaza da bilo koji od razvikanih afrodizijaka stvarno potiče želju za seksom.

Zavođenje je skupo

Razmislite koliko ste novca uložili u donje rublje. Sad se zapitajte koliko koštaju prosječne muške bokserice. No s druge strane, isplati se, zar ne?

izvor: hocuspoj.com