Žrtva prostitucije: Dnevno sam imala 60 klijenata, molila sam ih da me ubiju

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Deset godina bila je prisiljena raditi za njega, a u tih deset godina bila je silovana 40.000 puta. Pri tom je za svog svodnika za kojeg je vjerovala da joj je dečko za kojeg će se udati zaradila 1.2 milijuna dolara.

Svoju je priču ispričala za MailOnline, a njome kako kaže, želi upozoriti ostale žene kako je lako upasti u zamku prostitucije, te kako su je dnevno znali silovati i po 60 puta. Prenosi Express.hr.

Alejandra Rodriguez je tako otkrila da ju jedan od 'klijenata' silovao dok je držao pištolj u njezinim ustima, a ona ga je preklinjala da je upuca i završi njezinu agoniju.

Njezina je noćna mora počela kada je imala 19 godina. Tada se zaljubila u muškaraca kojeg je nazvala Francisco. On joj je nakon samo osam dana rekao da je zaljubljen u nju i da se želi s njom oženiti.

Nagovorio ju je da ode s njim u meksički grad Tenancingo i da živi tamo s njim i njegovim roditeljima. Pristala je, ali to je bila prevara. Čim su došli u njegovu kuću, Francisco se promijenio - držao ju je zaključanu po cijele dane i nije joj dozvolio da ode.

Spletom raznih okolnosti odjednom je postala njegova seksualna robinja. Vodio ju je od grada do grada po Meksiku i Americi i prodavao muškarcima za novac.

Alejandra je jedna od tisuće djevojaka koje su završile kao žrtve organizirane prostitucije u Tenancingu, relativno malom gradu u Meksiku u kojem svi žive od prostitucije. Velike kuće i skupi auti plaćeni su seksualnim iskorištavanjem djevojaka, prostitucijom i trgovinom ljudima.

Alejandri je ovo prvi razgovor za medije od kada je uspjela pobjeći prije dvije godine.

"Francisco je bio pet godina stariji od mene. Zaveo me, mislila sam da me stvarno voli. Kasnije sam vidjela kako zavodi i druge djevojke. Kad smo došli u njegovu obiteljsku kuću, primijetila sam da je luksuzna i da je pod visokim osiguranjem 24 sata dnevno. Francisco je tamo živio s majkom i ocem. U početku su bili ljubazni, ali vrlo brzo su me počeli prisiljavati na prostituciju. Obećavali su mi novac i poklone. Nakon dugo nagovaranja sam pristala, ali nije mi bilo ni na kraj pameti što me čeka. Već prvi dan sam radila od deset ujutro do deset navečer, a Francisco mi je prvog dana doveo dvadeset mušterija. Nakon prvog dana sam pokušala pobjeći, ali me Francisco uspio spriječiti i pretukao me. Prije nego sam ušla u taj svijet, imala sam samo dva dečka", ispričala je Alejandra.

Nakon dva mjeseca ju je prvi put odveo u Ameriku. Ilegalno su prešli granicu u Arizoni i Alejandra se opet našla zatvorena, ovaj put u njegovoj kući u Atlanti.

Tamo je upoznala jednu djevojku iz Dominikanske republike, ali nije im bilo dozvoljeno da razgovaraju. Alejandra je ispričala kako je ta djevojka pokušala više puta pobjeći, pa su je na kraju ubili.

"Kap koje je Franciscu prelila čašu bilo je kad je djevojka pokušala jednom klijentu odgristi nos. Francisco ju je upucao u glavu. Meni je znao dovoditi po 60 klijenata dnevno. Mislim da sam dok sam radila za njega bila silovana više od 40.000 puta. Nikad nisam vidjela ni centa."

Bilo joj je dozvoljeno samo jedan put da se vrati u Meksiko i to kada je zatrudnila. Dijete je ostalo s Franciscovim roditeljima. Nakon deset godina odlučila je da mora pobjeći. Uspjela se domoći autobusne stanice u Mexico Cityju i pobjeći. Sin joj je ostalo s Franciscom i njegovim roditeljima.