Znate li što se događa kad stavite luk u svoje čarape dok spavate?

stopala, luk, čarape, petak 13, praznovjerje
Meridijani su putevi do svakog organa u tijelu. Neki tvrde da meridijani zapravo ne postoje, ali oni koji razumiju kinesku medicinu znaju da su meridijani usko vezani sa živčanim sustavom. Njega imate, zar ne? To je zapravo ista stvar.
Dna vaših stopala imaju različite živčane završetke. Njih 7000 da budemo precizni. Ti su živci povezani s raznim organima u tijelu. Električni signali, koji se šalju preko tih meridijana, često postaju uspavani kad nosite cipele. Poticanje tih meridijana je važno. To možete učiniti uzemljivanjem sa zemljinim negativnim ionima (kada stojite vani bez obuće) ili pomoću luka.

Jedan od najboljih načina za stimuliranje tih meridijana je pomoću luka, bijelog ili crvenog, kojeg stavite u čarape (na dnu vašeg stopala), dok spavate. Obje vrste luka su poznate kao pročišćivači zraka i kada se primjenjuju na koži, oni ubijaju viruse i bakterije. Fosforna kiselina također ulazi u krvotok i pomaže čišćenju krvi. Ne preporučamo korištenje istog luka u više navrata jer on u sebe prikuplja klice i bakterije. Svaku večer koristite novi. Također vas ne ohrabrujemo da isti, nakon korištenja na ovaj način, pojedete.

Izvor: simpleorganiclife.org