ZNATE LI ŠTO JE 'EDGING'? Kad to jednom probate, običan seks vam više neće pasti na pamet

seks prakticiranje, proba
Tehnički termin za to je 'edging' ('bivanje na rubu'). To je kad dovedeš osobu skoro do samog vrhunca i onda staneš. Dođeš vrlo blizu i onda se povučeš. Radi se o pojačavanju uzbuđenja, aludiranju na više, očekivanju, čekanju, žudnji, približavanju, gladi i napokon oslobađanju.

Evo kratke priče o seksu koju možete i sami isprobati:

Na najbolji orgazam koji sam ikad imala morala sam čekati dva dana. Doslovno.

Kad smo moj ljubavnik i ja došli u krevet, njegova je ruka bila između mojih nogu. Njegovi su se prsti tek malo pomicali. Dok je gledao televiziju, odsutno se igrao mojom vaginom. Dovodio me do ludila. Zatim je otišao po pivo i promijenio program. Uživao je u tome što me ostavlja da čekam. I ja također. Iščekivanje je bilo nevjerojatno.

'Je li sve u redu, draga?', pitao me uz smiješak.

Sve što sam mogla je stenjati. Zatim je posegnuo za igračkom za koju je znao da će me dovesti do ludila - Lelo INA Wave. On se istovremeno miče, škaklja i vibrira. Uključio ga je i držao ravno ispred mog nosa dok nisam počela cviljeti od želje. A nakon toga se spustio. Uskoro sam počela vrištati. I tad, kad sam već bila blizu orgazma, poljubio me i rukom čvrsto stisnuo moju vaginu dok nisam osjetila kako orgazam iščezava. Skoro sam zaplakala kad je ugasio svjetla. Bilo mi je toliko vruće da satima nisam mogla zaspati. To je bilo takvo mučenje. I tako zabavno.

Kad sam se ujutro probudila bila sam na rubu. Čim sam otvorila oči, on me čekao.

'Trebaš nešto, ljubavi?', prošaptao je.

Jedna sam se suzdržala da ne skočim na njega. No, samo sam raširila noge i zajecala. Onda je sve opet počelo. Dovodio me do samog ruba orgazma. I na samo korak do cilja bi sve prekinuo i čekao. Pristupio bi i onda se povukao. I opet ispočetka. Bila sam u stanju poput transa ili iznimnog uzbuđenja i želje kad mi je napokon dozvolio da svršim. I tad sam mogla imati onoliko orgazama koliko sam htjela. To je bio najbolji seks ikad i jedan od najdojmljivijih orgazama u mom životu.

Suzdržavanje od orgazma je nevjerojatno ugodno. To je vrlo pametan način za korištenje tzv. Erotske jednadžbe: Prepreka (hoću li smjeti doživjeti orgazam?) + Zabrana (Bolje da ne svršim dok ova igra ne bude gotova, a preklinjanje nije nimalo feministički!) + Iščekivanje (Hoću li ovaj put doživjeti orgazam?) + Želja (Molim te, da ovaj put dođem do kraja!)

'Edging' (suzdržavanje od orgazma) postalo mi je omiljena seksualna igra i rado preporučujem ljudima da je igraju u paru ili sami. Kad sami igrate 'edging' okružite se omiljenim igračkama i postavite timer. Dozvolite si određenu seksualnu aktivnost samo onoliko dugo koliko je trajala i posljednji put. Kad sat zazvoni - obustavite sve! Nakon toga morate pričekati bar pet minuta prije nego nastavite. Odgađajte tako orgazam bar tri puta prije nego svršite.

Kad je najbolji seks u pitanju, ne radi se samo o genitalijama već o korištenju seksualne energije. 'Edging' je odličan način da postignete užitak i budete nestašni.

jutarnji.hr