Znakovi da vas žena možda vara

1. Nije više tako zahtjevna
Odjednom joj ne trebate kao prije. Primjerice, ako se prije nije mogla odvojiti od vas i trebala vas je i za kupovinu, odlazak u teretanu i obavljanje raznih sitnica, a sad je odjednom jako samostalna, pitajte se što je uzrok te promjene. Ne budite paranoični, možda postoji neko jednostavno objašnjenje, ali vrijedi razmisliti.

2. Ne možete je više tako lako naljutiti
Prije se ljutila ako se niste mogli naći s njom ili njenim društvom, ali sad je malo toga ljuti kod vas. Ravnodušnost kod žene je opasna pojava. Možda je stvarno naučila obuzdati bijes, ali pazite da ova ravnodušnost nije znak da je pronašla novu strast.

3. Postala je tajanstvena
Više vas ne zasipa detaljima iz svoje svakodnevice. Da biste saznali kako provodi dane, morate posegnuti za njenim mobitelom. Sama vam malo toga ima za reći.

4. Napad joj je najbolja obrana
Kad je nešto pitate, odjednom ste vi na tapetu. Postavite joj naoko bezazleno pitanje, a ona se odmah uznemiri i izrešeta vas protupitanjima. S druge strane, možda i vi postavljate previše pitanja?

5. Odjednom je jako pažljiva
Prije nije bilo tako, ali odjednom je puna pažnje. Govori vam da vas voli i čini vam razne usluge koje joj prije nisu padale na pamet. Možda sve to čini zbog grižnje savjesti? Ne zaboravite, svi ovi znakovi mogu biti objašnjeni i na druge načine, a ne samo nevjerom, pa nemojte brzati sa zaključcima.

magazin.net.hr