Žene su odlučile, ovo je idealan muškarac!

Žene su odlučile, ovo je idealan muškarac!
...koliko treba biti visok, kakvu boju kose i očiju treba imati, ali i koliko treba zarađivati. Mogli biste se iznenaditi.

Grupa od 50 žena između 20 i 35 godina izabrala je svog idealnog muškarca.

Doktori, bankari i odvjetnici nisu popularni zbog odsutnosti iz doma i prekovremenih sati. Žene naime kažu da zbog budućnosti i djece treba dobro izabrati. Preferiraju stoga profesore koji imaju duge godišnje odmore i manje radnih sati, kažu u istraživanju. Prema tom kriteriju, gospodin Pravi je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, profesor je, ima 31 godinu te zarađuje 500.000 kuna godišnje. Naime takav muškarac je materijal za muža.

Kada je u pitanju boja kose, ispitanice su se složile da je zabavno izlaziti s plavokosima, no da bi se voljele skrasiti sa smeđokosim muškarcima.

Karijera i prihodi su na drugom mjestu liste prioriteta, nakon naravno fizičkog izgleda. Neke su ispitanice rekle da, bez obzira koliko to surovo zvučalo, kada žena traži muža, mora razmišljati o tome koliko će on moći priskrbiti djeci.

Glasnogovornik s websitea NetVoucherCodes.co.uk kaže da svaka žena ima viziju o tome kako njezin budući muž treba izgledati, no u potrazi za ljubavlju ta vizija ne mora biti od pomoći.

'Što više kriterija žene postavljaju, to će im biti teže naći savršenog muškarca. Trebalo bi imati neka očekivanja i znati što želite, no gospodin Pravi može biti osoba koju ste najmanje očekivale', kaže glasnogovornik s portala NetVoucherCodes.co.uk.

Tportal