Žene koje treba izbjegavati pod svaku cijenu

Detektivka
S takvom ženom život vam postaje kviz s bezbrojnim pitanjima. Sve što kažete i napravite naići će na njezinu osudu i kritiku. To je žena koja će zapamtiti da ste je prije osam godina krivo pogledali te da joj se prije 11 mjeseci niste javili na telefon jer ste bili na liječničkom pregledu. Svi su ti podaci spremljeni u njezinoj datoteci 'Osveta'. Njoj ćete morati opravdavati svaki postupak i izvještavati je o svakom svome koraku. Ako želite imati život kao da ste svakoga dana na policijskom ispitivanju, ostanite s njom. Ako ne, bježite glavom bez obzira.
Nestabilna manipulatorica

Na krevetu ima 43 plišana medvjedića. Kada je upoznate, vaša je jedina briga kako natjerati njezina nervozna psića da vas zavoli. Nekoliko mjeseci kasnije, pas vam je najmanja briga. To je žena koja će vas zvati u tri ujutro kako bi vam priopćila da je odlučila prekinuti vezu. Manipulirat će s vama kao s malim djetetom. Igrat će na osjećaj krivnje, a vi ćete je moliti da ostane s vama. Uvući ćete se u začarani krug toplo-hladnog odnosa iz kojega nećete znati izići. Prepoznajte nestabilnu manipulatoricu na vrijeme i izbjegnite začarani krug. Jednostavno nestanite.

Sponzoruša
Prije nego što ste trepnuli okom, ona je već skenirala vaše imovinsko stanje. Zna kakvu imate plaću te koliko vam vrijede kuća, auto i vikendica na moru. Takvu ženu možete impresionirati isključivo svojim kreditnim karticama koje biste joj, naravno, trebali dati na korištenje. Njoj niste privlačni vi, nego životni stil koji imate. Uživat ćete u odnosu s njom sve dok joj budete davali što želi. Kada vi zatražite nešto više, otkrit ćete njezino drugo lice. Takvim je ženama moto 'dok nas siromaštvo ne rastavi'. Ako sumnjate da imate takvu partnericu, testirajte je. Recite joj da ste svo bogatstvo dali nekoj humanitarnoj organizaciji i pažljivo promotrite njezinu reakciju.

Aždaja
Ona viče, naređuje i zahtijeva, i to radi stalno. To je žena koja će vam uzeti muškost. Ona je glavna i njezina je zadnja. Vi ste nesposobni. Ne možete ni automobil parkirati bez njezinih prigovora: 'Što to radiš? Okreni se, ne tako, ne tu!' Kad jednom konačno skupite snage i kažete joj što mislite, iznenadi vas spoznaja da je ona opet korak ispred vas: 'Molim te, šuti! Kao da sam u vez s pudlicom. To mi ne treba, odlazim!' Vi se osjećate kao krpa kojom je upravo obrisan pod. Ako ne želite takav osjećaj, maknite se prvi i prepustite svoju 'dragu' nekim većim 'muškarčinama'.

Plačljiva manipulatorica
Ona toliko puno plače da je pravo čudo da se još nije utopila u rijeci vlastitih suza. Njezina osjetljivost nema granica. Ipak, nije toliko nježna koliko se čini. Ispod površine skriva se manipulatorica koja suzama pokušava dobiti što želi. Kad god je pogledate u suzama natopljene oči, ne možete joj reći 'ne' i ona to jako dobro zna. Plakat će zbog tužnoga filma, sretnog vjenčanja, prisjećanja vaše bake... Plakat će na sve. Ako se ne želite utopiti u njezinim suzama, bježite glavom bez obzira.

Ledena kraljica
To je žena koja koketira sa svim muškarcima bez iznimke. I da, izgleda bolje od Gisele Bundchen. Međutim, hladnija je od Sibira. Ako se vratite s posla umorni i pokušavate od nje dobiti zagrljaj i utjehu, čut ćete samo: 'Ostavi me na miru. Upravo sam stavila sjajilo na usne!' Kada navečer legnete u krevet, znajte da nećete imati pristupa njezinoj strani postelje jer ona treba kvalitetan san kako bi ujutro bila lijepa. Ako tražite nježnost, toplinu i zajedništvo, ovo nije tip žene za vas. Ako ste već zaglavili s jednom takvom, vrijeme je da razmislite o strategiji za bijeg.

izvor: tportal.hr