Žene bi se odrekle seksa za pun ormar 'krpica'

veline, sex, moda
Ljubavna veza između žena i krpica je neraskidiva, pa će se tako većina žena ako mora birati između šopinga i seksa odlučiti za šoping, a većina ih je čak spremna apstinirati 15 mjeseci za ormar pun nove odjeće, pokazalo je jedno američko istraživanje, prenosi vecernji.hr.

U istraživanju je sudjelovalo tisuću žena iz deset američkih gradova, a rezultati su pokazali da bi se njih dva posto odreklo seksa na čak tri godine za novu garderobu, a njih 61 posto osjećale bi se gore da izgube omiljeni komad odjeće nego da nemaju seksualne odnose mjesec dana.

Između ostalog anketa je pokazala kako ženama omiljeni komad odjeće često traje duže nego ljubavna veza. Žene od 18 do 54 godine u prosjeku posjeduju svoj omiljeni komad odjeće u ormaru 12 i pol godina, godinu dana duže nego što im je trajala najduža veza.

Njih 70 posto vjeruje u ljubav na prvi pogled kada je riječ o pronalasku savršenog komada odjeće, a 54 posto kada je riječ o muškarcu.

I za kraj, skoro 50 posto žena izjavile su kako im omiljeni odjevni predmet daje više samopouzdanja nego što to čini njihov partner.

Što vi mislite?