Želite li spriječiti preljub, morate poslušati ove savjete

Želite li spriječiti preljub, morate poslušati ove savjete
Okrenite se prema partneru, a ne od njega

Ako postoje neki problemi u vezi, pokušajte ih popraviti unutar veze. Nikad nemojte pokušati riješiti probleme u braku tražeći pomoć izvan braka, jer sve što ćete postići na taj način jest da ćete stvoriti još više problema.

Ako želite imati dobrog partnera, budite i sami dobar partner

Ne možete kontrolirati nikog osim samog sebe. Dajte 100% sebe u taj brak, budite pažljivi i uslijedit će krasne nagrade.

Radite na svojem braku svaki dan, ne samo tijekom lošeg razdoblja

Teško je spriječiti vatru kad već gori pola kuće. Probudite se svaki dan i zapitajte: "Što mogu učiniti danas, a što bi moglo poboljšati moj brak?" Isplanirajte kako vi i vaš supružnik možete pozitivno doprinijeti vašoj zajednici i radite zajedno na tome da vaš brak ostane na dobrom putu. Nemojte zamišljati da ste sami sebi dostatni.

Izbacite svoj brak iz rutine

Ponavljate li vi i suprug istu rutinu stalno iznova? Događa li vam se da bez razmišljanja 'preživljavate' svaki dan? Ljudi koji se dosađuju su dosadni. Pronađite neku strast, napunite se energijom i pronađite vrijeme da ponovno pronađete ljubav i privrženost jedno prema drugome. Ako ste izašli iz takta, nikad nije prekasno da pronađete novi plan koji će dobro funkcionirati za oboje i koji će vam pomoći da pronađete novo i bolje mjesto.

Nemojte uspoređivati svoju realnost s neizvedivom fantazijom

Nije pošteno uspoređivati zamišljenu savršenu vezu s onom u kojoj ste godinama i u kojoj treba bdijeti nad bolesnom djecom, plaćati račune i voditi kućanstvo. To je jednostavno smješna usporedba. Trava će uvijek biti zelenija kod susjeda. Nemojte zaboraviti koja je razlika između zaljubljivanja i ljubavi. Ne možete očekivati da će ljubav koja raste biti ista kao što je bila u prvom mjesecu veze. Također, nemojte igrati razne igre u svojoj glavi, jer je to jedan korak do akcije.

Pazite na sebe

Zdravo se hranite i vježbajte kako biste se osjećali dobro u svojem tijelu. Kad se osjećate dobro u svojoj koži, zračite samopouzdanjem i vaš supružnik će to primjetiti. A bitno je da isto čini i druga polovica.

Net.hr