Zbog ove je haljine ukrala svu pozornost na crvenom tepihu

moda, ženska moda, stajling, crveni tepih
Zendaya Coleman, nekadašnja Disneyjeva zvijezda, a danas perspektivna mlada glumica s titulom nove modne ikone postala je glavna zvijezda svečane premijere filma 'Izazivač: Le Mans 66' u sklopu novoga, 15. izdanja filmskog festivala u Zürichu.

Zendaya je na glasu kao jedna od rijetkih djevojaka u holivudskoj industriji za koju nikad ne znate što će odjenuti i pritom se uvijek potrudi prirediti iznenađenje u suradnji s dugogodišnjim modnim stilistom i bliskim prijateljem, Lawom Roachom.

Na svečanoj premijeri filma 'Izazivač: Le Mans '66', snimljenom prema istinitom događaju o trostrukoj pobjedi Forda nakon šestogodišnje dominacije Ferrarija na čuvenoj utrci Le Mans, 23- godišnja Zendaya svu je pažnju osigurala pojavom u haljini s vlastitim potpisom, prenosi tportal.hr.

Spomenuta kreacija od crnoga tila i s detaljima poput halter ovratnika i crno-bijelih aplikacija, koje su činile točkasti uzorak, predstavljena je u sklopu Zendayine nove ready-to-wear kolekcije nastale u suradnji s popularnim američkim dizajnerom, Tommyjem Hilfigerom.

https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/s-pravom-nosi-titulu-nove-modne-ikone-zbog-ove-je-haljine-ukrala-svu-pozornost-na-crvenom-tepihu-foto-20191005

Uz jedinstvenu haljinu od slojeva padajućeg tila, zvijezda HBO-ove serije 'Euphoria' nosila je srebrni model sandala s tankim remenčićima, a za frizuru spuštenog konjskog repa s naglašenim razdjeljkom pobrinula se američka frizerska stilistica Ursula Stephen.