Zbog neuzvraćene ljubavi Severina pala u depresiju

Severina i Aleksandar
...tvrdi da nju te stvari uopće ne zanimaju, da ne želi Milanove pare, kao i da je ona trenutno u depresiji zbog svega što se dogodilo, da je smršavila i da samo u javnosti glumi da je dobro, piše Puls.

'Iako je slabo pušila, sada ne vadi cigaretu iz usta. Smršala je, slabo jede, užasno se osjeća zbog svega, iako pred bližnjima i javnošću glumi da joj nije ništa. I te priče o silnim poklonima i nekretninama koje je navodno od njega dobila, to je čista farsa.

Ni kavana 'Moda' ni salaši nisu na njeno ime. Od njega je samo dobila vjerenički prsten koji zaista košta 30.000 eura. I to je to. Kada je shvatila da među njima nema strasti i da se on uopće ne bavi njihovim sinom, odlučila je da ga napusti. Rekla mu je da odlazi, na što on uopće nije reagirao.

Od tada su prošla četiri mjeseca, ne javlja joj se na telefon, više joj ne odgovara ni na poruke. Nju je to potpuno slomilo, jer se ona u Milana zaista bila zaljubila ', priča Severinin prijatelj i dodaje da je pjevačica pokušala sve da Milana natjera da bar na sina obrati pažnju, ali uzalud.

'Posebno joj je bilo važno da on bude na krštenju. Slala mu je svaki dan MMS s porukom tipa: 'Tata, vidi kako sam porastao za samo jedan dan ... Vidi koliki sam', ali nije dobila nikad nikakav odgovor. Dogovor je prvo bio da Aleksandra krste u Vršcu. Ona je na to pristala, nije imala nikakav problem s tim da li će dijete biti kršteno u pravoslavnoj ili katoličkoj crkvi. Međutim, pošto je on to odgodio, Severina je na kraju zakazala krštenje u Rijeci ', otkriva izvor blizak Severini i nastavlja:

'Milan mu tri mjeseca ni benkicu nije kupio, a kamoli nešto više. Trenutno je u Americi i uopće ga ne zanima što se događa s njegovim sinom. A Severina je konačno donijela odluku, zbog toga je i izašla s priopćenjem. Odlučila je Milana potpuno izbriše iz svog života.

Njoj od njega više ništa i ne treba, niti išta očekuje. Nisu joj potrebne ni njegove pare ni nekretnine. Drago joj je što joj je poklonio dijete, i na tome će mu biti zahvalna do kraja života, a osim toga, ne želi više nikakav kontakt s njim. Duboko pati i sada hoće samo da počne živjeti svoj život i da se posveti poslu. '