Zatvorenik se seksao s dvjema čuvaricama, a sada ih tuži za seksualno zlostavljanje

Čuvarice, zatvor, seks prakticiranje
Zatvorenik Jeng-Li Delgado-Galban (25) planira tužiti dvije zatvorske čuvarice s kojima se poseksao tijekom služenja zatvorske kazne za seksualno zlostavljanje, prenosi Mirror.

Čuvarice Jill Curry (38) i Brett Robinson (32) nekoliko su puta imale spolni odnos s mladićem u spremištu Zatvora okruga Washington, a 25-godišnjak sada tvrdi da su ga napastovale.

Obje žene, koje su radile na odjelu maksimalne sigurnosti, otpuštene su nakon što su priznale da su pustile zatvorenika iz ćelije kako bi se seksale s njim. Tvrde da ih je izmanipulirao. Curry, koja je tada bila udana za zamjenika šerifa, u ožujku je zatvorena na četiri godine i dva mjeseca.

Osim što će tužiti svoje seksualne partnerice za seksualno zlostavljanje, Delgado-Galban žali se i na lošu kvalitetu hrane koju mu poslužuju u kaznionici.

Mladić je u zatvoru zbog čitavog niza prijestupa: utjecanja na svjedoka, seksualnog uznemiravanja, odbijanja da se registrira kao seksualni prijestupnik, napada, lažnog svjedočenja pod prisegom te nezakonite upotrebe oružja.