Zašto je dobro biti s mlađim frajerom

žena, pravila, dečko, prijateljica, varanje, žene, okretanje, muškarci, žena, magnet, muškarci, žene, shoping, žene, muškarci, djevojke, muškarci, žene, ukusi, žene, frajeri, stvari, žene, riječnik, misli, prijateljice, stvari, žene, žene, privilegija, muškarci, godine, rađa, žene, mostarski vicevi, majka, žene, stvari, prijateljice, odabir, muškarac, žena, stvari, pažnja, cure, dečki, cure, stvari, žene, situacije, žene, muškarci, privlačnost, žene, razgovor, seks, cure, žene, muškarci, žene, muškarci, izgled, veza, frajer, cure, dečko, trač, Hercegovina, nastanak, najbolja prijateljica, prevara, znakovi, najbolja prijateljica, žene, prijateljice, najbolja prijateljica, prijateljica, cure, djevojke, prijateljice, bračni partner, istraživanje
1. U fokusu ste

Stariji muškarci možda već imaju karijeru i svoje interese koji ih vesele, ali i stvaraju stres, mlađima ćete možda biti više u fokusu. Ako ništa drugo, bit će impresioniran vašim postignućima i načinom na koji radite, planirate i odrađujete sve životne obaveze. Budući da ste stariji, logično je da imate više iskustva u svemu.

2. Dokazuju se

Budući da su svjesni toga da imate više iskustva u svemu, rado će se dokazivati, jer žele pokazati kako su jednako uspješni, pametni i razumiju sve vaše potrebe. A to znači samo jedno - uvijek će vam htjeti ugoditi.

3. Puni su energije

Ako vam se izlazi u subotu navečer i želite plesati cijelu noć, veće su šanse da ćete to doživjeti s mlađim frajerom. Desetak godina razlike za oba spola jednostavno znači puno. I žene i muškarci primjerice u 40-ima imaju manje energije nego oni u 30-ima. Zato je logično da ćete s mlađim muškarcem biti aktivniji ako to želite.

4. Bez prtljage iz prošlosti

Velike su šanse da je muškarac iznad 35 godina bio u barem jednoj vezi koja mu je slomila srce pa se nakon toga teško prepušta i boji se obaveze. Kako objašnjava news.com.au, žene koje su iskusile i održale vezu s mlađim muškarcem kažu da im je lakše povezati se jer nemaju prtljagu iz prošlosti.

5. Vole eksperimentirati

Mlađi muškarci jednostavno su - mlađi. A to znači da su otvoreniji za nove stvari te da će rado eksperimentirati, bilo da se radi o nekom novom sportu ili neobičnom restoranu. A zajedno s time znači da ćete i sami iskusiti više stvari te doživjeti iskustva zbog kojih ćete se osjećati živahnije nego ikad prije.

6. Cijene vas

Ako ste u vezi s mlađim muškarcem, imate mu jako puno za ponuditi emocionalno, financijski pa i samim životnim iskustvom. Zbog toga će vas izuzetno cijeniti i pamtiti sve što mu govorite, jer zna da ste iskusniji. Upravo zbog toga, osjećat ćete se voljeno i cijenjeno.

7. Koliko ono godina imate...?

S mlađim muškarcem sigurno ćete biti aktivniji, a to će vas na kraju krajeva i pomladiti. Osim toga, njihov pogled na život obično je jednostavniji, a kada se stvari ne kompliciraju, sve je lakše.

Izvor: tportal.hr